Hösten är här!

 
 

Min familjehelg!

I helgen har Linus varit ledig, och vi har haft en riktigt bra helg. 
Fredagkväll = taco, idol och godis som i alla svenska hem! =)
 
I lördags var vi nere på stan och kikade i affärer en sväng innan vi åkte hem och åt lunch. Sen var vi i lekparken hela eftermiddagen. Och på kvällen överraskade jag Linus med middag på Tegel. Mamma och pappa kom upp och var barnvakt. Jag kan verkligen rekommendera Tegel. En supermysig restaurang med öppet kök och industrikänsla, god fräsch mat, trevligpersonal och nice musik. Jag åt pulled pork med grönsaker ( det serveras nämligen inga pommes eller klyftpotatis där ;) ) och sen åt vi creme brulee till efterrätt. Mums! Mysigt att hitta på något med bara min man för en gångs skull ;)
 
I söndags var det en riktigt frå dag. Men vi var faktiskt ute det mesta av dagen. På förmiddagen åkte vi till Stallqvarn, en loppis i Jönköping där det finns både gammalt och nytt. Prylar överallt. 
 
Och på eftermiddagen tog vi en promenad i skogen! =) Juni älskar att vara ute, i ur och skur!
 
Det var lite av min helg. Här kommer lite bilder. ( mest bilder på Juni såklart) ;)
 
 

Nu går jag!

 
 
Nu går Juni hela tiden. Full rulle och det är så roligt när hon äntligen kan gå själv utan att hålla i fingret.
Min stora tjej <3

Höst i Stadsparken

 
 
 
Idag är Linus ledig så vi bestämde oss för att åka på utflykt idag på förmiddagen.
Fikakorg packad och höstkläder på, sen åkte vi till Stadsparken.
Det är verkligen ett perfekt ställe för barn. Där finns en massa djur att titta på, fullt med gungor, sandlådor och klätterställningar och alltid en massa folk och barn som man kan titta på ;)
Vi hade en mysig förmiddag med gott fika, skratt, lek och bus. Men även en trotsig unge som vägrar att bli buren och som absolut inte vill åka bil eller vagn längre. Envis som en åsna!
Här hemma är det hon som bestämmer kan jag säga;)
 
Äntligen är hösten här på riktigt, och om jag ska vara ärlig så tycker jag det är jättemysigt =)
Jag längtar redan till julmys. Liiiite för tidigt än kanske.
 
 
 
 
 
 
 

Tjejmilen 2014

I fredags bar det av mot Stockholm. Jag, mamma, moster och hennes vän. Tyvärr kände jag mig inte riktigt pigg på vägen upp. Både Linus och Juni var förkylda och jag kände att det var på gång =/ Men vi tog iaf tåget upp och checkade in på Scandic på Gärdet. VI hade utsikt över alla färjorna på 16:e våningen, vilket var lite häftigt =)
Eefter att ha hämtat nummerlappar och kikat runt på mässan, åt vi god tapasmat innan vi slocknade för natten. 
 
 
Vaknade upp med ännu värre förkylning och helt tjock och hes i halsen. Så himla typiskt när man väl har tränat till något och verkligen haft ett mål. Mitt mål var ju att försöka komma under 50 minuter. 
Men jag laddade med en rejäl frukost och honungte, och sen bytte vi om till löparkläder. Taggad?! Not. 
 
När vi kom till Gärdet sken solen från en klarblå hmmel och det var visst den varmaste tjejmilen någonsin. 33500 kvinnor var på plats för att springa, och stämingen var på topp. Förutom att jag gick trunt och velade . ska jag springa eller ska jag gå? Man vet ju om att man inte ska springa med halsont.
 
Men när jag väl startade så tänkte jag iaf ge det en chans, och jag sprang hela milen runt. Men såå sakta att jag inte fick bli andfådd, så jag kom i mål på 1,05.35. Så kan det vara ibalnd. Men jag njöt verkligen runt rundan denna gången. Alla fina hus och alla tjejer som kämpar och springer! Jag tycker verkligen att alla tjejer borde springa eller gå det någongång ;) Riktigt mysigt.
Efter mål bjöds det på ostkaka och så fick man såklart medalj. =)
 
 
När alla kommit i mål gick vi hemmåt och duschade och gjorde oss iordning inför kvällen. Mamma hade bokat bord på en supermysig liten restaurang som hette GUTE grill. Där åt vi grillbricka och satt pch pratade ett par timmar innan vi tog tunnelbanan hem ;) 
 
 
Tack för en mysig helg.
 
Och JA, jag har verkligen saknat min lilla gullunge som varit hemma hela helgen med sin pappa. Det var trots allt det längsta jag varit ifrån henne. Kände verkligen att det var välbehövligt med sömn och lite "ledigt", men det är alltid bäst att komma hem. 
 

1 år

Igår fyllde Juni ett år. Linus jobbade hela dagen, så vi passade på att ha en mysig morgon alla tre. Ibland är det bra att Juni vaknar halv 6 varje morgon. ;)
Vi hade köpt ett lektält till henne där vi lagt in alla hennes gosedjur och resten av hennes paket. 
Så när hon vaknade på morgonen sjöng vi för henne och sen gick vi in i vardagsrummet allihop, och eftersom det var så tidigt så var det kolsvart ute och det enda som lyste var Junis rosa lilla tält =)
Det lös verkligen i ögonen på henne och hon tyckte det var jättespännande och mysigt. 
Efter att hon öppnat resten av sina paket åt vi en mysfrukost med smoothie och nypressad apelsinjuice, och sen åkte vi till IKEA och fikade innan Linus började jobba! =)
En mysig dag med min underbara dotter <3
 
 

När Juni kom till världen...

 
 
 
Tänk att ett år har gått sen Juni kom till världen. Den natten och dagen var verkligen ett minne för livet.
Klockan 3 på natten kom hon, efter 4 timmar inne på förlossningen.
Vilken lycka att få se henne för första gången, hon var så liten och söt. <3
 
 
 
 
 

RSS 2.0